• 1405/01/09 - 09:50
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

پایان عملیات انبارگردانی آبفای خراسان شمالی

عملیات انبارگردانی شرکت آب و فاضلاب استان خراسان شمالی از ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۴ آغاز و بعد از مدت ۳ روز با موفقیت به پایان رسید.

امیر فاطمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: اسفندماه هر سال انبارگردانی مطابق با دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام می گیرد.

فاطمی افزود: با این وجود، این شرکت به منظور افزایش ضریب اطمینان بخشی و بهبود فرایند نگهداری و انباشت کالا و همچنین نظم بخشی در تمامی انبارهای تحت زیر مجموعه خود، هر سال اوایل مهر ماه انبارگردانی تحت عنوان انبارگردانی میان دوره‌ای نیز برگزار می کند که انجام این مهم علیرغم داشتن زحمات فراوان، تاثیرات بسیار مثبت و ارزنده‌ای در فرایند نگهداری کالاها و به روز بودن حساب‌ها و حل موقعیت‌های احتمالی دارد.

وی عنوان کرد: امسال انبارگردانی این شرکت با مشارکت ۵۰  نفر نیروی انسانی در قالب گروه های شمارش، گزارش گیری، سرپرستان مربوطه و حسابرسان و ناظرین ستادی انجام شد.

فاطمی گفت: در این دوره از انبارگردانی ۵۵۰۰ قلم کالا مورد شمارش قرارگرفت که با استخراج لیست ۱۰۰درصدی از ارزش کل انبار، عملیات ثبت موجودی انجام و آمار و ارقام به سیستم انبارگردانی اضافه شد.

مدیرعامل آبفای استان با بیان اینکه برای حصول اطمینان و افزایش دقت در سرشماری ها، هرقلم کالا بالغ بر یکبار مورد شمارش قرار می گیرد، تصریح کرد:  برنامه انبارگردانی انبارهای شرکت آب و فاضلاب که از بزرگترین مجموعه انبارهای استان بشمار می آید، همه ساله با هدف مدیریت موثر و بهینه موجودی های انبار و همچنین حصول اطمینان کامل از موجودی واقعی سیستم و بروزرسانی آنها، انجام اصلاحات لازم و انعکاس آن در دفاتر مالی، انجام می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار داغ,تازه ترین اخبار,پربازدیدترین اخبار
  • کد خبر : 935
اکرم دانش طلب
خبرنگار

اکرم دانش طلب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید